A început numărătoarea inversă!

Sunt tare entuziasmat că anul acesta voi fi prezent la WEBSTOCK. Am fost invitat oficial de organizatorii evenimentului, EVENSYS și VODAFONE, să particip la cea mai mare conferința de Social Media organizată vreodată, în calitate de blogger acreditat.

Desigur, am fost invitat deoarece mi-am exprimat dorința de a fi parte a acestui excelent eveniment, pe care îl aștept cu nerăbdare, fiind undeva la început cu blogging-ul.

De fapt pentru mine WEBSTOCK reprezintă o noutate, pentru majoritatea de fapt este ce-a de-a opta ediție consecutivă, ceea ce îmi spune că acest eveniment s-a bucurat și se bucură de popularitate și notorietate în lumea Social Media.

Iată ce se va întâmpla la WEBSTOCK 2015:

  • Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.
  • Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Evenimentul reuneste nume importante ale mediului online romanesc si aduce in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei. Evenimentul este adresat companiilor active in social media si reprezinta o platforma de promovare si interactiune cu cei mai activi oameni din social media.

Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le-am văzut pe site-ul WEBSTOCK, este că poți propune subiecte care să fie abordate în sesiunile de conferință și deasemenea poți propune speakeri care să aducă un plus de valoare evenimentului.

La WEBSTOCK AWARDS, vor intra în competiție anul acesta proiecte și campanii ce pot fi înscrise în competiție gratuit, în perioada 15 iulie 28-august, într-una dintre cele 12 categorii enumerate astfel: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2015 puteți citi aici:

Anul acesta, a fost introdusă  o noua categorie “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoana care a avut o prezenta majora in mediul online si social media din Romania, indiferent de domeniul din care face parte. Puteți propune personalitatea anului aici!

Deși mai este mai mult de o lună de zile până la marele eveniment de Social Media, numărătoarea inversă, pentru mine a început deja. Ceasul meu interior a fost setat pe temporizator iar eu aștept cu interes WEBSTOCK 2015!