Când te saturi de pedalat ”outdoor”, treci la pedalat ”indoor” Iul28

Tags

Related Posts

Share This

Când te saturi de pedalat ”outdoor”, treci la pedalat ”indoor”

Am început să merg pe bicicletă de la vârsta de 7 ani și învățând să pedalez pentru întâia oară pe bicicleta mamei am reușit să șifonez portiera mașinii domnului Jercău, scăpând aproape teafăr!

Mersul pe bicicletă în zona în care locuiesc este o practică des întâlnită. De voie sau de nevoie, de la copii până la bătrânei oamenii folosesc bicicleta de dimineața devreme până seara târziu.

Astăzi sunt încântat să văd oameni pasionați de pedalat. De la biete biciclete clasice de care te miri cum de se mai lasă pedalate, la biciclete medii sau la cele mai pretențioase, oamenii se așteaptă să fie purtați pe cele neobosite două roți la destinație.

Sunt fascinat de grupurile de cicliști în echipament specific. Cred că mai fascinat sunt de voința acestora de a parcurge suta de kilometri zilnic în numele pasiunii pentru sport, ecologie și sănătate.

Din dorința de a muta acest frumoasă practică din frumusețea naturii în confortul propriei case, cicliștii au recurs la pedalat indoor. Și echipamentele pentru pedalat indoor au evoluat extraordinar de-a lungul vremii.

Pretutindeni astăzi întâlnim gadget-uri. De la cele pe care le purtăm la mână sau în buzunare, la cele pe care le avem în bucătăria sau în căminele noastre. Cicliștii se bucură astăzi de biciclete inteligente, iar cei pasionați de pedalatul indoor deasemenea.

Vreau să vă povestesc că sunt adeptul bicicletelor indoor. Am una magnetică, ceva mai veche care își face treaba binișor, dar cum și eu sunt pasionat de gadget-uri mă gândesc serios să o schimb!

De ce biciclete indoor? Genunchii și coatele nu-mi sunt zdrelite, nu sunt pus în pericol de șoferii indisciplinați din trafic, nu sunt enervat de condițiile meteo nefavorabile și în plus sunt la mine acasă!

Am început ”săpăturile” în ale bicicletelor indoor și am găsit regina bicicletelor fitness indoor, Bicicleta Fitness Magnetică Kettler Racer 7


Bicicleta de exerciții pentru bicicliștii ce preferă antrenamentele intense –KETTLER RACER 7 are un cadru sportiv și rezistent, cu piese de calitate premium (șa, pedale și noul ghidon Ergo), este soluția perfectă pentru cicliștii ce preferă antrenamente intense. Bicicleta oferă 8 tipuri diferite de antrenament care implica multiple intensități de pedalare.


Kettler 7
Kettler Racer 7
Printre caracteristicile acestui gadget se pot enumerat tastatura rezistenta la transpirație ”Push’n’Turn”, receptorul pentru puls integrat, funcția de măsurare a pulsului pentru recuperare, setarea obiectivului de antrenament, temporizatorul,  măsurarea distanței parcursă pe sesiunea de pedalat, distanței totale, a vitezei și frecvenței de pedalare.

Kettler Racer 7

Kettler Racer 7
Kettler Racer 7 este dotată cu sistem de frânare motorizat, sistemul de transmisie este pe curea, greutatea volantei este de 18 kilograme, iar greutatea maximă a celui care o poate utiliza este de 130 de kilograme. Kettler Racer 7 este alimentată la 230 V, iar dimensiunile sale sunt de 131 cm lungime, 53 de centimetri lățime și 126 centimetri înălțime, raportul transmisiei fiind de 1:08.

 

Kettler Racer 7 este disponibilă pe evomag.ro, și este opțiunea de top a pasionaților de pedalat indoor.
Spor la pedalat!