Revenire în forță la scris, marketing și muzică! Ian11

Tags

Related Posts

Share This

Revenire în forță la scris, marketing și muzică!

Revenire la blogul personal  în contextul unei perioade zbuciumate din viață

 

Revenire. Am ales să stau pentru o vreme departe de blog-ul meu pe de o parte din motive de ordin tehnic care au fost remediate de vechiul meu amic Razvan Damian Irimescu, pe de altă parte din lipsă de timp.

 

Sunt entuziasmat însă că pot găsi ceva timp să stau de vorbă cu voi tete-a-tete, fără să am sentimetul că mi-ați lipsit sau că v-am lipsit…

 

În ultima vreme muncesc la a dezvolta un proiect ambițios legat de lumea marketingului online în care am investit multi ani din viață.

 

Revenire la o altă pasiune mai veche a mea, muzica

 

Deasemenea am muncit destul de mult să îmi dezvolt latura artistică, scriind puțin altfel… în versuri care pot fi cântate… da, vreau să mă dezvolt în zona de  songwriting și interpretare muzicală.

 

Una dintre realizările de care sunt bucuros tare este apariția uneia dintre piesele scrise și gândite de mine pe albumul artistului Cătălin Ciuculescu intitulat ”Lângă Tine”, este vorba de piesa ”Îndoiala” care probabil va avea în curând și un videoclip fain.

 

Sper ca în luna septembrie să am albumul la care muncesc de la nașterea lui Alexandru, album pe care îl aștept cu înfrigurare de mai bine de un an și jumătate.