Reinventează-te și fii autentic

Să fim sinceri! Unii dintre noi am trăit sentimentul de saturație cu privire la ceea ce am ajuns să fim la un moment dat și am simțit nevoia nu doar de a experimenta lucruri noi, ci de a ne transforma. De a lua-o de la capăt.
Nu ne-am săturat de noi înșine, ci de felul în care am ajuns să gândim, să acționăm sau să reacționăm. Ne-am săturat de felul în care a ajuns să arate o felie importantă din viața noastră, fie că este vorba de carieră, de business, de relații sau pasiuni. Pur și simplu am ajuns nemulțumiți de felul în care lucrurile se petrec acolo și am simțit nevoia să ne reinventăm: să schimbăm ceva important în interiorul nostru la nivel de percepții, motivații, prejudecăți, principii și valori.

De cele mai multe ori suntem tentați să schimbăm ceea ce este în imediata proximitate și nu în noi înșine. De aceea, din dorința de a reinventa ceva, ruinăm familii, năruim relații, ne cumpărăm un gadget nou sau ne mutam în locuințe mai spațioase. Rezultatul? O anestezie care anihilează sentimentele de frustrare și care poate dura o vreme, urmată de confuzie.

Reinventăm. Dar nu orice, ci ceea ce este în interior. Și ca să ajungi către interior ai nevoie de timp, ai nevoie de introspecție.

Restart

Restart | Sursă

Reinventează-te. Amintește-ți ce te-a pasionat odinioară, evaluează-te și reamintește-ți cine ești cu adevarat.
Dorința de a te reinventa are de a face cu dorința de a rămâne autentic. Nu de a te maimuțări, sau pretinde despre tine chestiuni neadevărate. Înseamnă să îmbrățișezi ceea ce ești și să investești în acele domenii care te însuflețesc.

Înseamnă a reporni la drum cu forțe proaspete, cu atitudini schimbate cu renunțare la prejudecăți, și a ridica pânzele ca suflul binefăcător al destinului să te poarte către noi și extraordinare experiențe.

Voi ați avut astfel de momente de “restart”?