Analiza de weekend! Cum îți petreci tu sâmbetele? Ian13

Tags

Related Posts

Share This

Analiza de weekend! Cum îți petreci tu sâmbetele?

Analiza de weekend ”Cum îți petreci tu sâmbetele?” este o temă pe care mi-am propus de multă vreme să o dezvolt.

Sunt curios să înțeleg felul în care ai ales să îți petreci tu sâmbetele, în contextul în care știm cu toții că de multă vreme sâmbetele reprezintă pentru mulți dintre contribuabilii la bugetul de stat, ziua liberă.

Alternativele rubricii ANALIZA DE WEEKEND

Astăzi vreau să scriu mai întâi în analiza de weekend despre felul în care mulți aleg să își petreacă sâmbetele.

  1. Procrastinarea– ei hai, folosește și tu un cuvânt din DEX, ce e aia procrastinare??? În primul rând, procrastinare este un cuvânt în DEX. Folosesc conceptul de procrastinare pentru că cei mai mulți dintre noi amână în ziua asta chestiuni care ar putea fi rezolvate sâmbăta, pentru ca ziua următoare să fie petrecută în cel mai liber mod cu putință.

De exemplu, amînăm treburile administrative – amânăm să facem curățenie în  casă sau să îngrijim plantele de interior, sau să dăm zăpada din curte sau frunzele uscate.

 

  1. Plecând de acasă – Mulți dintre noi alegem să ne petrecem sâmbetele plecând de acasă, la prieteni, la plimbare, la evenimente. Alegem să ieșim, pentru că senzația de claustrofobie se accentuează inexplicabil în weekend, așa-i? Vizităm muzee, parcuri, prieteni vechi.

 

  1. Mergând la Shopping – Mulți dintre noi alegem să mergem la cumpărături în weekend. E ziua noastră liberă și probabil singura în care avem timp suficient să o facem și pe asta.

 

 

  1. Urmărind filme și seriale – Da, se pare că mulți dintre voi aleg să vizioneze emisiunile preferate, sezonul pe care l-au ratat din serialul preferat de pe Netflix, filme lansate recent sau despre care au citit recenzii interesante.

 

  1. Lenevind – unii dintre noi nu vor să se debaraseze de pijamale sâmbăta. Ceea ce nu dă foarte bine pentru moral.

 

  1. Făcând sport – e ziua noastră liberă, și dacă tot ne umplem plămânii cu nicotină și gudron 5 zile pe săptămână, măcar astăzi să ne bucurăm de puțină mișcare și să respirăm aer curat.

 

  1. Stăm pe net – e ziua noastră în care facem un update la tot ce am ratat la nivel de Social Media, de care tot mai mulți dintre noi suntem dependenți.

 

  1. Ne concentrăm asupra hobby-urilor noastre – fie că este vorba de handmade, sau de editare video, sau de amenajarea spațiului verde, sâmbăta poate fi timpul adecvat pentru asta.

 

  1. Petrecem timp de calitate cu famillile noastre – pentru că suntem tare ocupați cu munca peste săptămână, sâmbăta poate timpul potrivit pentru a lua prânzul în familie, joaca cu copii, timp petrecut cu partenerul de viață.

 

  1. Citind o carte bună – unii dintre noi aleg să devoreze romanul autorului preferat, citind la bloguri, folosindu-și e-readerele pentru a acumula informație de calitate.

 

Am găsit un video tare fain al lui Gary Vaynerchuck, care este un tip care alege ca sâmbăta să muncească.

 

 

Eu am ales ca sâmbăta să studiez, pentru a deveni mai informat, și mai bun în domeniul în care activez.

Concluzia rubricii ANALIZA DE WEEKEND

Analiza de weekend este o rubrică nouă în bloggingul personal. Analiza de weekend poate să confirme ceea ce tu deja faci sâmbetele, sau să îți dea idei noi. Aș vrea să înțeleg cum îți petreci tu sâmbetele și să îmi lași un comment pe Facebook, sau aici pe website.

 

Dar știi ceva?

 

Să ai o sâmbătă excelentă, indiferent cum îți dorești să o petreci…