N’adore

N’adore – Genesis

N'adore, Dana și Alex

N’adore, Dana și Alex

 

Dragilor a sosit timpul să vă povestesc câte ceva din frământările mele muzicale din ultima vreme.

 

 

Este adevărat că odată cu nașterea lui Alexandru, am început să percep într-un mod diferit semnificația sintagmei ”relația cu divinitatea” pe care sincer o tratam cu destulă superficialitate și fără a o înțelege în profunzimile ei.

 

 

După evenimentul cu pricina, care mi-a schimbat serios percepția despre lume și viață, am început să mă exprim prin creații muzicale pe care încă le țin încuiate în ”dulap” pentru o scurtă perioadă de timp, dar care vor fi dosponibile în format audio – video în curând pe canalul N’adore, pe care îl voi popula cu un conținut original de calitate.

 

 

N’adore, teaser upcoming Romanian Pop-Rock Music

 

 

 

 

 

De ce am început să compun, cine sunt și care este premisa de la care plec de fiecare dată când compun, puteți înțelege urmărind videoclipul de mai jos.

 

 

N’adore – data lansării albumului intitulat NERĂBDARE

 

 

 

Întenționez ca la data de 1 septembrie 2018, albumul intitulat Nerăbdare, să devină disponibil pentru iubitorii de muzică.

 

 

 

Titlurile compozițiilor de pe albumul NERĂBDARE sunt: 1. Întrebare, 2. Împlinit, 3. Balada celui nenăscut, 4. Identitate, 5. Om bogat, 6. Printre rânduri, 7. Nerăbdare, 8. Un alt om, 9. Către stele, 10. Doar un copil, 11. Sunt al Tău 12. Vreme bună