Share This

Despre noi

Despre Dan Pătru

Despre Dan Pătru

Sunt un om de acțiune. Un om pasional care luptă pentru visurile sale până la realizare.

Îmi plac lucrurile bine făcute și îndrăzneț împlinite.

Sunt un om care nu a încetat niciodată să lupte. Viața a încercat să mă înfrângă de nenumărate ori dar prin mila Celui de Sus am rămas neclintit.

Sunt un om de echipă. Recunosc că cele mai valoroase lucruri din viața mea le-am realizat împreună cu oamenii de lânga mine.

Sunt de formație teolog iar din pasiune terapeut și blogger.

Scrisul rămâne pentru mine cea mai eficientă metodă de comunicare deși consider că cel ce reușește să comunice la fel de bine, atât în scris cât și verbal, este un maestru.

Sunt un familist convins. Sunt căsătorit cu Dana și pasiunea noastră comună este Alexandru, fiul nostru.

Scriu pe blog despre lucrurile care mă intrigă, care mă definesc, scriu despre oameni, poveștile lor și tot ceea ce consider a fi relevant pentru voi, cititorii mei. Scriu despre viață, despre lucrurile care mă însuflețesc și mă captivează. Scriu despre bucuria de a trăi, despre iubire; nu uit să scrijelesc pe coaja copacului meu acele lucruri care uluiesc și care mă determină să îmi adâncesc căutările.

Încă mai caut nișa pe care să mă axez pe viitor  ca blogger, dar până atunci voi continua să scriu așa cum știu. Simplu, fără a lovi în oameni ci mai degrabă în metehne.

Ceea ce aștept de la voi cititorii mei este să comentați la greu ceea ce scriu,  atunci când veți considera că ceea ce comentați voi mă va îmbogăți, mă va corecta și mă va provoca să scriu și mai bine și mai profund și mai provocator.

Ce îmi doresc de la voi este să mă citiți cu ochiul unui critic iscusit. Să îmi aduceți argumentele voastre, gândurile voastre și tainele voastre în prim plan.

Voi scrie așa cum am hotărât la început de 2016 de cel puțin trei ori pe săptămână. Și îmi doresc să interacționez cu voi și să scriu din ce în ce mai bine.